El Miquel i la Mariona Caimary són els distribuïdors únics a Espanya d’aquestes botelles plegables i personalitzades.

Els dinars familiars donen per parlar de molts temes i, de vegades, també per muntar una empresa. És el cas del Miquel i la Mariona Caimary, dos germans que després de descobrir les ampolles Squeasy que portava un cosí seu de Suïssa, van decidir ser els distribuïdorsúnics a Espanya d’aquest producte.

Squeasy són unes ampolles plegables que tenen capacitat per emmagatzemar entre 300 ml i 700 ml d’aigua. El valor afegit d’aquestes ampolles és el seu packaging. Els germans Caimary van voler donar un toc diferencial a les Squeasy suïsses i oferir la possibilitat als seus clients de personalitzar-les. Hi ha més de 900 combinacions possibles de colos de tap i botella perquè cada persona tingui la seva. A més, són ampolles que es poden reutilitzar tants cops com es vulgui, ja que són lliures del component tòxic bisfenol.

La startup, fundada el juliol del 2015, ven unes 25.000 ampolles a l’any i factura aproximadament uns 115.000 euros anuals.

Una ampolla al teu gust

Les ampolles Squeasy van néixer a Suïssa de la mà de Mattias Zellweger. Fa tres estius, quan el Miquel i la Mariona van descobrir aquest producte, van decidir fer una petita comanda i van veure que tenia bona rebuda entre els seus familiars i amics, pel que van decidir embarcar-se a distribuir aquestes botelles a Espanya.

Les Squeasy es fabriquen a Suïssa i cada 2 o 3 mesos els germans Caimary fan una comanda de 4.000 o 5.000 ampolles per distribuir-les a Espanya. Tot i això, els emprenedors han sabut donar-los un toc diferencial en personalitzar-les. Aprofitant la formació i experiència del Miquel com a dissenyador gràfic, van decidir donar un valor afegit a les botelles amb la possibilitat que cada comprador pugui escollir el color de l’ampolla i el color del tap. “Per vendre-ho millor vam decidir que cada color tingués un nom: per exemple, la gris platejada es diu Superhero, la de color llima, Mojito; i així amb totes”, explica la Mariona Caimary. A més, també es pot afegir un vinil a l’ampolla amb el nom de la persona o una frase que pot escollir cada comprador.

Aquest article ha estat publicat pel diari ViaEmpresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA code