Sensibilització

Un dels grans reptes que afrontem en el marc del projecte, és de fer del territori Delta, un espai de referència en innovació, talent i sostenibilitat. 

És per aquest motiu que anualment organitzem jornades per sensibilitzar al teixit industrial del territori envers la importància d’avançar en la implementació d’estratègies i actuacions encaminades a promoure l’economia circular. 

Les jornades esdevenen un espai per conèixer les darreres novetats en l’àmbit de l’economia circular així com l’experiència desenvolupada per d’altres empreses del territori. Amb una clara vocació pràctica, aquest espai de trobada anual permet la interrelació i interacció entre empreses, entitats i administracions que treballen en aquest àmbit, fomentant la creació de xarxa i comunitat envers el món circular.

Torna a veure la jornada d'Ecoindústria sobre els ODS

Celebrada el dijous 27 de gener de 2022 al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

Galeria Jornades anteriors

El Centre de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat va acollir el 27 de gener de 2022 la Jornada “Ecoindústria t’ajuda a implantar els Objectius de Desenvolupament Sostenible”,  organitzada per Ecoindústria, de la qual en formen part els ajuntaments del Prat, Gavà, Sant Boi, Viladecans i Castelldefels amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’AMB. 

Una sessió realitzada en format presencial i virtual amb una assistència de més de 65 persones.