ROCA

Roca Group és una companyia amb més de 100 anys d’història, líder en disseny, producció i comercialització de productes per a espais de bany. Opera en 170 mercats mitjançant marques globals, com Roca i Laufen, i marques locals

PAGESA / DIET

Per un futur millor: Economia Circular

IMES3D

Ecoindustria ens ha permes evaluar la nostre activitat de manera transversal amb el fi de millorar en l’economia circular, costos i ecologia vinculats a la propia activitat

Comsan

Economía circular, 60 años en nuestro ADN

Garcia Faura

Les façanes desenvolupades per Garcia Faura contribueixen a l’eficiència energètica d’un edifici a partir de solucions tècniques basades en els conceptes de sostenibilitat, baixa emissivitat i reducció del consum energètic, amb productes específics en l’àmbit de la circularitat, com els aluminis reciclats procedents del post-consum.

J.Juan

J.Juan desenvolupa la seva activitat implementant projectes per reduir l’impacte mediambiental, amb l’objectiu de ser una empresa 100% amb energia verda i lliure de carboni.

Mercagavà

Els mercats de Gavà posen en valor l’economia circular i desenvolupen estratègies sostenibles, com la generació d’energia fotovoltaica revertint en la comunitat

mercat del centre

Els mercats de Gavà posen en valor l’economia circular i desenvolupen estratègies sostenibles, com la implementació de la recollida de deixalles comercials individualitzades per cada generador

PRESEC

PRESEC sempre aposta per la sostenibilitat urbana, la qualitat de l’aire i la cura de la biodiversitat urbana

Eni

Eni és una empresa energètica integrada amb més de 30.000 empleats a 69 països de tot el món.

En el 2020, la companyia va iniciar una nova estratègia, que s’accelerarà encara més els anys següents i que li permetrà assolir l’objectiu de zero emissions netes per al 2050, subministrant una varietat de productes totalment descarbonitzats, combinant la sostenibilitat ambiental i financera amb un fort enfocament al lideratge tecnològic construït amb anys de recerca i innovació. La recent integració de renovables, retail i mobilitat elèctrica amb Plenitude i la propera creació d’una entitat dedicada a la mobilitat sostenible, mitjançant la integració de bio-refineries, estacions de servei i activitats de “ride sharing”, són algunes de les palanques principals per emprendre el camí de la descarbonització.

Per accelerar la transició, s’hi van sumar les cotitzacions a borsa de Vår Energi i Energy One i l’establiment d’Azule, una empresa conjunta amb BP a Angola. A més dels nous models de negoci, l’estratègia d’Eni es basa en la sinergia amb les parts interessades i el desenvolupament de tecnologies patentades i d’avantguarda per respondre al desafiament de la descarbonització. Eni té com a objectiu contribuir a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, donant suport a una transició energètica justa, que respongui al desafiament del canvi climàtic amb solucions concretes i econòmicament sostenibles mitjançant la promoció de l’accés eficient i sostenible a recursos energètics per a tothom.

Asensio 21

30 anys d’història i cada vegada més sostenibles.
Apostem per un futur millor,
Comencem a fer coses, donem-li la volta.

FRÍOBOX

A Fríobox, marquem la diferència en la logística del fred, oferint solucions de fred passiu, mitjançant embalatge isotèrmic i accessoris refrigerants per a respectar la cadena de fred durant tota la cadena de subministrament.

Mantenir la frescor dels teus productes i cuidar el planeta mai ha estat tan fàcil. Amb les nostres línies d’embalatge sostenibles, reciclables i reutilitzables, podràs enviar els teus productes mantenint la temperatura adequada en tot moment i contribuint a la cura del medi ambient.

TECNISAMPLE

Tecnisample està totalment compromesa amb el desenvolupament sostenible i el respecte al medi ambient, per aquest motiu invertim cada any a millorar els nostres productes i processos, amb l’objectiu de reduir la petjada de carboni.

Oferim serveis de logística especialitzada en la gestió de mostres, substàncies i mercaderies perilloses o productes sensibles, amb un servei integral que abasta la consultoria, la documentació, el manipulat, l’embalatge i el transport a temperatura controlada amb solucions de fred passiu.