ROCA

Roca Group és una companyia amb més de 100 anys d’història, líder en disseny, producció i comercialització de productes per a espais de bany. Opera en 170 mercats mitjançant marques globals, com Roca i Laufen, i marques locals

PAGESA / DIET

Per un futur millor: Economia Circular

IMES3D

Ecoindustria ens ha permes evaluar la nostre activitat de manera transversal amb el fi de millorar en l’economia circular, costos i ecologia vinculats a la propia activitat

Comsan

Economía circular, 60 años en nuestro ADN

Garcia Faura

Les façanes desenvolupades per Garcia Faura contribueixen a l’eficiència energètica d’un edifici a partir de solucions tècniques basades en els conceptes de sostenibilitat, baixa emissivitat i reducció del consum energètic, amb productes específics en l’àmbit de la circularitat, com els aluminis reciclats procedents del post-consum.

J.Juan

J.Juan desenvolupa la seva activitat implementant projectes per reduir l’impacte mediambiental, amb l’objectiu de ser una empresa 100% amb energia verda i lliure de carboni.

Mercagavà

Els mercats de Gavà posen en valor l’economia circular i desenvolupen estratègies sostenibles, com la generació d’energia fotovoltaica revertint en la comunitat

mercat del centre

Els mercats de Gavà posen en valor l’economia circular i desenvolupen estratègies sostenibles, com la implementació de la recollida de deixalles comercials individualitzades per cada generador

PRESEC

PRESEC sempre aposta per la sostenibilitat urbana, la qualitat de l’aire i la cura de la biodiversitat urbana

Eni

Eni és una empresa energètica integrada amb més de 30.000 empleats a 69 països de tot el món.

En el 2020, la companyia va iniciar una nova estratègia, que s’accelerarà encara més els anys següents i que li permetrà assolir l’objectiu de zero emissions netes per al 2050, subministrant una varietat de productes totalment descarbonitzats, combinant la sostenibilitat ambiental i financera amb un fort enfocament al lideratge tecnològic construït amb anys de recerca i innovació. La recent integració de renovables, retail i mobilitat elèctrica amb Plenitude i la propera creació d’una entitat dedicada a la mobilitat sostenible, mitjançant la integració de bio-refineries, estacions de servei i activitats de “ride sharing”, són algunes de les palanques principals per emprendre el camí de la descarbonització.

Per accelerar la transició, s’hi van sumar les cotitzacions a borsa de Vår Energi i Energy One i l’establiment d’Azule, una empresa conjunta amb BP a Angola. A més dels nous models de negoci, l’estratègia d’Eni es basa en la sinergia amb les parts interessades i el desenvolupament de tecnologies patentades i d’avantguarda per respondre al desafiament de la descarbonització. Eni té com a objectiu contribuir a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, donant suport a una transició energètica justa, que respongui al desafiament del canvi climàtic amb solucions concretes i econòmicament sostenibles mitjançant la promoció de l’accés eficient i sostenible a recursos energètics per a tothom.

Asensio 21

30 anys d’història i cada vegada més sostenibles.
Apostem per un futur millor,
Comencem a fer coses, donem-li la volta.

FRÍOBOX

A Fríobox, marquem la diferència en la logística del fred, oferint solucions de fred passiu, mitjançant embalatge isotèrmic i accessoris refrigerants per a respectar la cadena de fred durant tota la cadena de subministrament.

Mantenir la frescor dels teus productes i cuidar el planeta mai ha estat tan fàcil. Amb les nostres línies d’embalatge sostenibles, reciclables i reutilitzables, podràs enviar els teus productes mantenint la temperatura adequada en tot moment i contribuint a la cura del medi ambient.

TECNISAMPLE

Tecnisample està totalment compromesa amb el desenvolupament sostenible i el respecte al medi ambient, per aquest motiu invertim cada any a millorar els nostres productes i processos, amb l’objectiu de reduir la petjada de carboni.

Oferim serveis de logística especialitzada en la gestió de mostres, substàncies i mercaderies perilloses o productes sensibles, amb un servei integral que abasta la consultoria, la documentació, el manipulat, l’embalatge i el transport a temperatura controlada amb solucions de fred passiu.

TALLERES MAPI
CAR SERVICE

Fuimos pioneros en la zona en la limpieza de filtros de partículas para reducir la emisión de gases contaminantes. También hemos mejorado concienciando a nuestros clientes para dar una segunda vida a los componentes averiados de su coche; bien intentando reparar la misma pieza, limpiándola o si no es posible, reciclándola!