Nous capítols de la websèrie FTM (Fes-ho tu mateix) per la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2022

Benvolguda, benvolgut, membre de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

 

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebra del 19 al 27 de novembre i enguany posa el focus la Moda circular i sostenible.

En el marc de la Setmana europea de la prevenció de residus 2022, dedicada a la Moda circular i sostenible, hem publicat la tercera temporada de la Websèrie FTM (Fes-ho tu mateix!).  

A la websèrie repassem 16 maneres de reduir els residus de manera dinàmica i visual. La nova temporada inclou 3 nous capítols i 3 consells per prevenir els residus tèxtils i apostar per una moda circular i sostenible.

Oferim aquest recurs virtual als ens locals membres de la Xarxa per incloure a les vostres accions de prevenció de residus tèxtils i compartir a la vostra ciutadania, entitats, centres educatius…

“Fes-ho tu mateix” és una idea de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat amb la participació de l’Agència de Residus de Catalunya, l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona i el programa Millor que Nou de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, coordinats per la Xarxa, i l’edició i producció de la Diputació de Barcelona.

·        FTM 14. Fer un embolcall sostenible

·        Consell FTM. Necessito una peça de roba i no vull ser una #FastFashionVictim

·        FTM 15. Fem un barret reversible

·        Consell FTM. Què fem amb la roba que ja no sabem com aprofitar?

·        FTM 16. Arranjaments de roba bàsics per tots els públics

·        Consell FTM. Vols aprendre a arreglar la teva roba? Pregunta’m com