L’impuls per a projectes d’R+D relacionats amb els residus

CONVOCATÒRIA OBERTA fins al 29 de setembre

Si tens al cap desenvolupar un nou producte, procés o servei tecnològic que pot contribuïr a l’economia circularen l’àmbit del residus, però el seu desenvolupament presenta un alt risc tècnic, els Nuclis d’R+D empresarial són l’empenta que necessites per fer-lo realitat.

Els Nuclis d’R+D empresarials d’Economia Circular són ajuts de fins a 150.000 euros a fons perdut destinats a finançar projectes d’R+D relacionats amb els residus i que precisen desenvolupar nous processos o nova tecnologia.

Els projectes han de donar resposta a un d’aquests dos àmbits:

  • Recuperació de recursos a partir de residus precedents de processos propis o de tercers.
  • Millora de processos de tractament de residus per recuperar recursos o disminuir la quantitat de residus que finalment són destinats a dipòsit.

Requisits:

  • Empreses amb activitat d’R+D, amb un mínim de quatre anys de vida i amb experiència i capacitat (tant econòmica com d’infraestructures) per fer el projecte a Catalunya.
  • Projectes amb un pressupost superior a 150.000 euros i que es portin a terme en un termini màxim de tres anys des de la data de sol·licitud.

Més informació, bases i requisits de sol·licitud

Si vols contrastar el teu projecte amb un dels nostres experts, consulta’ns i t’ajudarem a trobar l’encaix del teu projecte.

No posposis més les grans idees amb els Nuclis d’R+D empresarials d’Economia Circular!

Podeu accedir a la convovatòria en aquest enllaç:
http://coneixement.accio.gencat.cat/NewsLinksServlet/56077168/KULSGIQMGZPPMBXIKVQEE5ATVQ