Comença la diagnosi sobre economia circular impulsada pel projecte Ecoindústria als Polígons Industrials del Delta del Llobregat

Delta del Llobregat, 15 de setembre de 2023

Els ajuntaments del Delta del Llobregat, que inclouen Castelldefels, Gavà, El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat i Viladecans, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, impulsen el projecte Ecoindústria per dur a terme una exhaustiva diagnosi sobre l’economia circular als polígons industrials de la regió. Aquesta acció, que comença al setembre i s’estendrà fins a mitjans de novembre, té com a objectiu principal impulsar i facilitar la transició cap a un model de negoci industrial més sostenible a nivell econòmic, ambiental i social.

Tal com es va anunciar al mes de juliol, l’empresa Societat Empresa serà l’encarregada de realitzar aquesta diagnosi. Amb experiència prèvia en estudis relacionats amb l’economia circular en altres regions, com ara el Garraf, el seu coneixement i experiència jugaran un paper fonamental en la realització d’una anàlisi precisa i en l’aportació de solucions adaptades a les necessitats específiques del Delta del Llobregat.

L’estudi de camp i la diagnosi de la realitat del teixit industrial als polígons dels cinc municipis del Delta es duran a terme mitjançant entrevistes a diverses empreses locals. No obstant això, es convida a qualsevol empresa a participar en aquest procés mitjançant un qüestionari disponible en línia a Qüestionari Economia Circular Ecoindústria.

Per a consultes i més informació sobre aquest projecte i el seu desenvolupament, les empreses es poden posar en contacte amb el departament de Promoció Econòmica de qualsevol dels municipis impulsors del projecte Ecoindústria.