La Fundació per a l’Economia Circular estarà present a la jornada “Els reptes per a un futur sostenible en el sector alimentari gallec”, que el Clúster Alimentari de Galícia (Clusaga) organitza, en col·laboració amb la Universitat de Santiago de Compostel·la (USC), el proper 27 de novembre a la Ciudad de dóna Cultura de Galícia, a partir de les 15,30 hores.

La jornada comptarà amb la presència i intervenció de l’Alta Comissionada per a l’Agenda 2030 de el Govern d’Espanya, Cristina Gallach, que explicarà les actuacions i funcions de l’Alt Comissionat per al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Amb l’objectiu de conèixer els reptes en matèria de sostenibilitat en la indústria de l’alimentació, a la jornada participaran Àngel Matamoro, director de Responsabilitat Social Corporativa de Nova Pescanova, i Estefania Iglesias, directora de Sostenibilitat de CAPSA FOOD i presidenta de la Comissió de sostenibilitat de Clusaga.

La necessitat d’adoptar un canvi dels processos productius lineals als circulars, serà abordada per Anabel Rodríguez, directora executiva de la Fundació per a l’Economia Circular. A més, Manuel París, Gerent de R+ D i Projectes Europeus de l’Agència Gallega d’innovació, explicarà el projecte europeu C-VoUCHER, l’objectiu és ajudar a les pimes en la seva implementació de solucions d’economia circular.

Prèviament a l’acte de clausura de la jornada, que será realitzat per la directora de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Xunta de Galícia, Maria Creu Ferreira, i l’Alta comissionada per a l’Agenda 2030 de el Govern d’ Espanya, Cristina Gallach, es realitzarà un debat obert a tots els assistents per intercanviar impressions sobre sostenibilitat en la indústrica de l’alimentació, que estarà moderat per Estefanía Iglesias.

Pots inscriure’t a la jornada al següent enllaç: https://cutt.ly/sostenibilidad

Pots consultar el programa aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA code