C-VoUCHER, és un projecte finançat pel programa UE Horizon 2020 i té com a objectiu crear valor circular a les indústries tradicionals.

Qui pot sol·licitar?

Empreses disposades a emprendre el viatge de transformació circular i canviar la manera de fer negocis, cooperar amb altres persones i crear un impacte positiu en el medi ambient. El sol·licitant ha de ser una PIME, petita i mitjana empresa.

Els projectes no es limiten als reptes identificats per C-VoUCHER, poden treballar-se casos propis presentats per les empreses que puguin resoldre’s amb l’enfocament circular.

Què ofereix el programa ?

a. La primera fase inclou un taller de 3 dies (Bootcamp) on 13 empreses són convidades a identificar i desenvolupar solucions d’economia circular basades en els seus models de negoci existents, afegint tecnologies i dissenyant estratègies per a les seves operacions.

b. A la segona fase, 6 de les 13 empreses són seleccionades per desenvolupar amb més profunditat les seves idees en un programa de 9 mesos (Programa de circularitat per a pimes clàssiques) que inclou suport a mida de dissenyadors / consultories empresarials, implementació de tecnologia, tutoria empresarial i oportunitats de finançament (tant públiques com privades).

Què inclou l’ajut?

Les 13 empreses seleccionades rebran 2.000 euros per participar en el taller de 3 dies (reemborsament de les despeses de viatge).

A les 6 empreses seleccionades se’ls oferirà un val de fins a 58 K € en serveis de consultoria empresarial i accés a solucions de finançament.

Què es necessita per participar?

La companyia ha de destinar recursos interns: les persones que provenen de diversos àmbits de l’estructura de l’empresa (nivell de gestió, finances, producció, tecnologia, etc.), així com temps per participar en el programa. La dedicació del personal hauria de ser suficient per implementar el projecte circular.

Per participar al Bootcamp (l’esdeveniment organitzat per a les 13 empreses seleccionades) es necessiten els preparatius següents de la companyia: reservar les dates de la reunió (s’espera la darrera setmana de febrer de 2020,) i seleccionar 2-3 persones clau per treballar la proposta (juntament amb un dissenyador i expert tecnològic proporcionat per C-Voucher) i presentar el projecte durant l’esdeveniment (sessió de llançament davant del jurat).

Les empreses seleccionades al Programa d’Acceleració de la Circularitat (6 de 13 convidades al Bootcamp) hauran d’informar del seu progrés en el Programa. Hauran de lliurar el Pla de definició de solucions circulars (creat en cooperació amb el dissenyador assignat i finalitzat després del segon mes del Programa). Cada pime estarà obligada a mantenir-se en contacte amb el dissenyador o consultor assignat i fer un seguiment sistemàtic de la implementació del pla segons els acords individuals.

Termini de presentació de sol·licituds:  fins al 31 de desembre de 2019 (17:00 hora de Brussel·les)

Abans d’aplicar, llegiu la plantilla de la Guia per a sol·licitants i preguntes freqüents i la proposta per obtenir informació sobre la convocatòria i els seus procediments i requisits.

El projecte distribuirà un total de 4,2 milions d’euros de finançament a través de les seves convocatòries obertes.

Per a més informació i presentació de sol·licituds, consulteu enllaçC-VoUCHER Open Call for SMEs   

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA code