El grup aragonés Esfera desenvoluparà una fàbrica moderna de bosses de diferents tipologies amb polietilè, biopolímers biodegradables o materials amb alt contingut en reciclats al polígon industrial El Pradillo, a Pedrola, on obtindreu 37,8 milions d’euros que suposen la creació de 35 llocs de treball directes, principalment de perfil tècnic. Aquests s’anuncien als 150 treballadors actuals que té la companyia en la seva planta d’Utebo, que s’haurà de traslladar a la nova ubicació. El Consell de Govern d’Aragó ha aprovat aquesta declaració d’inversions d’una economia circular.

Per al desenvolupament d’aquesta iniciativa, Sphere ha adquirit una parcel·la de 139.838 m² en Pedrola, sobre el que té previst portar el complex industrial basat en l’economia circular, que allotja tots els processos de fabricació que actualment es troben ubicats al polígon El Àguila. d’Utebo, a més d’incorporar noves línies de producció que augmenten la seva capacitat. A les seves instal-lacions actuals, ocuparà diverses naus adossades que s’han ampliat fins a completar els límits d’edificabilitat de les parcel·les.

Materials biodegradables

Segons el Govern d’Aragó, aquest projecte es correspon amb el compromís d’empresa de desenvolupar borses o pel·lícules biodegradables en provinents de matèries primeres vegetals o bons amb productes plàstics reciclats. Aneu a la demanda i els canvis normatius previs a la publicació de la directiva de la UE 2015/720 del Parlament Europeu i del Consell, que s’haurà de deixar pràcticament breu en la pràctica totalitat de la producció de bons de plàstic amb què es biodegradable. Per aquest motiu, Sphere ha apostat per traslladar-los les instal·lacions per a optimitzar els productes de flotació i implementar la modernització tecnològica i l’eficàcia energètica de la indústria. Ampliar la seva capacitat productiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA code