Necessita una bona raó per adoptar en la seva empresa u organització les noves tècniques d’edificació i gestió sostenible d’edificis ?.

Què li semblen 10 ?

  1. Les empreses poden recuperar els seus costos inicials a través de les millores en el cicle de vida i les reduccions de consum i energia, entre d’altres.
  2. Aquests edificis poden ser dissenyats de manera que incrementin el cost-benefici per als seus promotors.
  3. La sostenibilitat augmenta la productivitat dels empleats.
  4. També millora la salut i el benestar dins el lloc de treball, d’on es pot derivar un més baix absentisme i menors despeses en salut i higiene en el treball. Les persones passem cada dia un 90% del temps a l’interior dels edificis.
  5. Els edificis nets i saludables poden reduir les demandes i riscos legals per als operadors i propietaris dels edificis.
  6. Les característiques sostenibles d’alta eficiència es tradueixen en un alt valor per als inquilins de l’edifici.
  7. Igualment, incrementen el valor de l’actiu, gràcies a un manteniment més fàcil, majors taxes d’ocupació i majors valoracions de mercat.
  8. Utilitzar criteris sostenibles pot permetre a les empreses obtenir els avantatges dels diferents programes de subvencions, subsidis i ajudes locals, regionals, nacionals i de la Unió Europea.
  9. La societat valora més a les empreses que segueixen pràctiques respectuoses amb el mediambient.
  10. La gestió eficient dels recursos energètics i dels cicles de vida de tots els components de l’edifici permetrà obtenir millors i més predictibles resultats financersdels edificis.

Conclusió: “Si la seva empresa pot consumir menys energia, produir menys residus i reduir les despeses totals anuals de l’edifici, mentre millora la satisfacció dels seus empleats, la pregunta és…. per què no ho està fent?” Gary Saulson, Banc PNC

Aquest post es basa un dels interessants documents del Consejo Construcción Verde Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA code