L’any passat, els municipis de Gavà i Viladecans es van unir per a portar a terme el projecte d’Ecoindústria. Simbiosi a la indústria Local, centrat en el foment dels models d’economia circular a les empreses. En el projecte van participar diversitat d’empreses del municipi de Viladecans i algunes d’elles van sol·licitar la subvenció per a projectes de foment de l’economia circular atorgada per l’Agència de Residus de Catalunya. Les empreses de Viladecans que se’ls hi ha atorgat la subvenció per part de l’Agència de Residus de Catalunya són:

ABICONT INDUSTRIALSL: se li ha atorgat una subvenció per a projectes d’implementació de millores de valorització de residus, concretament pel projecte de condicionament del procés d’extracció d’olis i greixos de residus d’origen vegetal per incrementar els rendiments d’extracció i destinar-los a la fabricació de nous biocombustibles.

CONSUPRINTSL: se li ha atorgat una subvenció per la implementació d’ecodisseny de nous productes o serveis, concretament per al projecte Printer Phoenix, SL la creació d’un servei d’impressió Eco administrada per la desmaterialització dels serveis d’impressió.

HOCHLAND ESPAÑOLA SA: se li ha atorgat una subvenció per a projectes demostratius de millora de valorització de residus, concretament pel projecte de desenvolupament d’envasos plàstics multicapa per ser recirculats en una economia circular.

Aquest any el projecte ecoindústria està en una segona fase. En aquesta segona fase s’uneix als municipis de Gavà i Viladecans el municipi de El Prat de Llobregat. Esperem que s’incorporin més empreses de tots els municipis i s’introdueixin o consolidin en el món de l’Economia Circular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA code