En el context del cicle Créixer sense consumir: experiències d’economia circular, organitzat pel Palau Macaya sota la direcció científica d’ERF-Estudi Ramon Folch, tindrà lloc el dia 12 de desembre a les 18.30 hores al Palau Macaya la taula rodona “Edificis sostenibles: experiències i tendències”, síntesi dels 4 tallers sectorials dedicats a Certificació, Materials, Cicle de vida i Models d’ús i tinença.

La taula rodona comptarà amb la participació de:

Joan Forgas, arquitecte, director de Forgas Arquitectes
Arturo Fernández, director general de Construcía
Lluís Morer, cap de programa d’eficiència energètica de l’Institut Català d’Energia

La sessió, moderada per Pere Gaviria, periodista de TV3, tractarà sobre noves experiències i tendències en l’edificació des de la perspectiva de la sostenibilitat i l’economia circular, considerant els elements clau del disseny i la implicació dels usuaris finals.

Si teniu interès a assistir-hi, us hi podeu inscriure aquí.

Aprofitem aquesta oportunitat per informar-vos que en aquest enllaç trobareu el vídeo de la sessió inaugural del cicle, a càrrec de la Sra. Teresa Ribera, exsecretària d’Estat de Canvi Climàtic (2008-2011) i actual directora de l’Institut de Desenvolupament Sostenible i Relacions Internacionals (IDDRI).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA code