[vc_row top_and_bottom_padding=”” left_and_right_padding=”” bg_type=””][vc_column delay=”” delay_offset=”” bg_type=”” min_height=”” top_and_bottom_padding=”” left_and_right_padding=”” width=”2/3″][image lightbox=”” width=”” is_gallert_item=”” src=”5858″ alt=”” href=”” title=”” popup_content=”” id=”” class=”” style=””][/vc_column][vc_column delay=”” delay_offset=”” bg_type=”” min_height=”” top_and_bottom_padding=”” left_and_right_padding=”” width=”1/3″][custom_heading level=”h5″ id=”” class=”” style=””]Informació del projecte[/custom_heading][text]Roberto Estéfano, gerent de l’empresa Mannol, ens presenta el  projecte d’economía circular “Bio Urea de los purines”.
Un projecte de R+D+i que ha passat per les diferents etapes que caracteritzen aquests tipus de projectes: va començar amb la publicació de patents nacionals i internacionals “Volart Pons” per després iniciar una col•laboració amb l’UPC i l’IRTA. Amb el suport d’un NUCLIS R+D d’ACCIO desenvolupen l’escalat per a laboratori i contacten amb empreses del terriotri per desenvolupar les maquinaries per fer els assatjos (TÜNKER Ibérica, SIG, HANNA, EUROPA INNOVA…).
Acaben de demostrar que els resultats del projecte certifiquen les hipòtesis inicials. D’aquesta manera, ara busquen resultats econòmics que acabin de sellar l’èxit del projecte.
Entre aquests, està el d’utilizar la circularitat en la localització dels actors per tal d’obtenir en cada cas el major rendiment exergètic d’aquest projecte sistèmic (Viladecans-Catalunya-España-UE) i difondre els beneficis empresarials, medi ambientals i comarcals que conté aquest projecte. Doncs en la voluntat del líder del projecte, el Roberto Estéfano, està la de desenvolupar aquesta acció conjuntament amb l’Ajuntament local, ACCIO, la Generalitat de Catalunya i els Centres de Capacitació UPC/ IRTA/ UNSTA/ EEAOC.[/text][clear by=”50px” id=”” class=””][custom_heading level=”h5″ id=”” class=”” style=””]

Detalles del proyecto

[/custom_heading][list type=”” id=”” class=”” style=””][list_item id=”” class=”” style=””]Fecha:14 de abril 2017[/list_item][list_item id=”” class=”” style=””]Empresa: Mannol lubricantes[/list_item][list_item id=”” class=”” style=””]Actividad: fabricant de lubricants d’alta qualitat i recanvis per el sector posventa de l’automoció[/list_item][list_item id=”” class=”” style=””]Website: http://mannol.de/es[/list_item][/list][/vc_column][/vc_row]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA code