El Miquel i la Mariona Caimary són els distribuïdors únics a Espanya d’aquestes botelles plegables i personalitzades.

Els dinars familiars donen per parlar de molts temes i, de vegades, també per muntar una empresa. És el cas del Miquel i la Mariona Caimary, dos germans que després de descobrir les ampolles Squeasy que portava un cosí seu de Suïssa, van decidir ser els distribuïdorsúnics a Espanya d’aquest producte.

Squeasy són unes ampolles plegables que tenen capacitat per emmagatzemar entre 300 ml i 700 ml d’aigua. El valor afegit d’aquestes ampolles és el seu packaging. Els germans Caimary van voler donar un toc diferencial a les Squeasy suïsses i oferir la possibilitat als seus clients de personalitzar-les. Hi ha més de 900 combinacions possibles de colos de tap i botella perquè cada persona tingui la seva. A més, són ampolles que es poden reutilitzar tants cops com es vulgui, ja que són lliures del component tòxic bisfenol.

La startup, fundada el juliol del 2015, ven unes 25.000 ampolles a l’any i factura aproximadament uns 115.000 euros anuals.

Una ampolla al teu gust

Les ampolles Squeasy van néixer a Suïssa de la mà de Mattias Zellweger. Fa tres estius, quan el Miquel i la Mariona van descobrir aquest producte, van decidir fer una petita comanda i van veure que tenia bona rebuda entre els seus familiars i amics, pel que van decidir embarcar-se a distribuir aquestes botelles a Espanya.

Les Squeasy es fabriquen a Suïssa i cada 2 o 3 mesos els germans Caimary fan una comanda de 4.000 o 5.000 ampolles per distribuir-les a Espanya. Tot i això, els emprenedors han sabut donar-los un toc diferencial en personalitzar-les. Aprofitant la formació i experiència del Miquel com a dissenyador gràfic, van decidir donar un valor afegit a les botelles amb la possibilitat que cada comprador pugui escollir el color de l’ampolla i el color del tap. “Per vendre-ho millor vam decidir que cada color tingués un nom: per exemple, la gris platejada es diu Superhero, la de color llima, Mojito; i així amb totes”, explica la Mariona Caimary. A més, també es pot afegir un vinil a l’ampolla amb el nom de la persona o una frase que pot escollir cada comprador.

Aquest article ha estat publicat pel diari ViaEmpresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA code